イタリア エミリア=ロマーニャ州

産地:イタリア エミリア=ロマーニャ州

日本でもおなじみの「ボロネーゼ・パスタ(ミートソースのパスタ)」はこの州の州都ボローニャ発。イタリアでも特に食通たちの州として知られ、パルマの生ハムやチーズ(パルミジャーノ・レッジャーノ)の他、手打ちパスタ、トルテッリーニやソーセージ、モデナのバルサミコ酢など美味な食材が豊富です。また同時に、肥沃な大地を持つエミリア・ロマーニャ州は農産物の宝庫で、そこから生み出される食材は、イタリアの食品基準であるDOPやIGPを獲得した食材が目白押しです。これらの食材はイタリアだけでなく世界的にも良く知られています。

Territory of origin: Italia, Emilia Romagna region The famous “Bolognese Pasta” (meat sauce pasta), very popular in Japan too, was invented in this region, in the city of Bologna. Emilia Romagna is very famous for being a gourmet region, where you can find plenty of delicious food such as Parma raw ham and cheese (Parmigiano Reggiano), hand made pasta, tortellini, sausage and even Modena`s Balsamic vinegar. At the same time its land is fertile and a treasury of agricultural products, the foodstuff produced here are that received the DOP and IGP quality standard are copious. These products are well known not only in Italy but worldwide too.

エミリア=ロマーニャ州

生ハム

生ハム

生ハム

世界3大生ハムをその歴史とともにご家庭にお届けします。

イタリア・パルマ産生ハムは過熱をしないタイプの生ハム。塩漬けと乾燥熟成のみで作られる生ハムてす。その代表格プロシュット・ディ・パルマはスペインのハモン・セラーノなどと共に世界3大生ハムに数えられています。生ハムの歴史は古く、紀元前にまでさかのぼります。ヨーロッパでは紀元前7000年ごろにはすでに豚は家畜として飼われており、その肉をできるだけ長い間食べられるように塩漬けにしたのが生ハムの始まりと言われています。イタリアでも古代ローマ帝国時代には生ハムが存在しており、イタリア人たちにとって生ハムは2000年以上食卓に並べられている重要な食材の一つです。

We deliver to your home one of the best 3 Prosciutto in the world together with its history. Raw Prosciutto produced in Parma, Italy, is a type of ham that does not undergo a heated cooking process. It`s produced merely by salting and aging. Prosciutto di Parma, the most symbolic Italian raw ham, is one the world`s three best hams along with Hamon Serrano from Spain. Raw Ham has a long history, dating back to the BC era. In Europe pigs have been kept as livestock since 7.000 BC, and it is said the origin of raw ham is to be found in the preserving method of salting. In Italy raw ham existed already in the Roman era and it`s regarded as an important food that has been present on the Italian tables for over 2000 years.

生ハム

産地:イタリア、エミリア=ロマーニャ州

Elio

おいしいイタリア料理を食べたいと思う方をみんなカラブリアにお連れしたいと思っている。天才料理人であるおばあさんのDNAをしっかり受継ぎ、ファンタジーとインスピレーションで素材を組み合わせるセンスは天下一品。今年の南イタリアの旅でもホンモノのイタリアを探してきました。

He wishes to bring to Calabria all the people who want to eat good Italian cuisine. He inherited the DNA from his grandmother who was an outstanding chef and has an excellent sense for combining ingredients through fantasy and inspiration. During his journey in South Italy he searched for real Italian product this year too.

トマト

商品画像

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パルマ産生ハム(熟成16か月)
Prosciutto Crudo 16 mesi 約100g

約100g / 1パック1,075yen(税込)|発送日目安:即日

約100g / 1パック1,075yen

発送日目安:即日

16ヶ月熟成させたパルマ産生ハムを格安でご提供いたします。CITTERIO社の生ハムは、厳しい基準をクリアした製品のみに与えられる価値あるDOP(保護原産地呼称)認定の逸品です。イタリア国内で飼育された豚だけを使用したプレミアムプロシュートを是非お試しください!

We present a 16 months aged Parma raw ham at a low price. CITTERIO`s raw ham has received the DOP certification (protected geographical indication of origin), given only to products that meet strict criteria. We invite you to try this premium Prosciutto Crudo that uses exclusively pork meat from pigs raised in Italy!

約100g / 1パック1,075yen

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※価格はパック単位となっています。本商品は量売り商品です。内容量に多少の誤差が発生する場合がございますが、予めご了承ください。
※この商品はクール便対象商品です。請求時に別途216円(税込)を頂戴いたします。

産 地 北イタリア、エミリア・ロマーニャ州
製造者 チッテリオ社
内容量 1パック約 100g
原材料名 豚もも肉・水あめ・醤油(小麦・大豆を含む)・大豆たん白・食塩・酒精・カゼインNa(乳由来)・リン酸塩(Na)・調味料(アミノ酸等)・保存料(ソルビン酸K)・酸化防止剤(ビタミンC)・着色料(紅麹・コチニール)・ミョウバン・発色剤(亜硝酸Na)

生ハム

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夏暑い日にはサラダ仕立ての冷たいパスタにしましょう。フジッリ・ボッコンチーニ・サンドライトマトペースト・バジリコ・アンチョビ少々・ルッコラ(またはレタス)・ハム・セロリ(真ん中の白くてやわらかい部分)少々です。お好みでオイル漬け唐辛子を加えてもいいですね。

Germano Orsara The meaning enclosed in the D.O.P. denomination is that the pork meat used is taken exclusively from pigs born and bred in Italy. Thare are many types of raw hams but this one is sliced in Japan and thus it keeps its natural aroma, flavour and freshness. Please enjoy this wonderful raw ham that seems freshly cut by a Salumiere!

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チッテリオ社

生産者:チッテリオ社

チッテリオ社の商品は150年間変わらぬ手法で製造されており、イタリア産の新鮮な肉を使用し、熟成を促進させるスターターを使用せずに製造されています。
CITERROが提唱するスローガンは「自然こそが商品に違いを与える」ということ。
チッテリオの商品はそれぞれオリジナルが生まれた土地、「発祥地」の工場で生産されています。すべての商品をひとつの工場で生産しているのではありません。最高の状態と品質を引き出すためには、特有の気候とコンディションが揃った発祥地こそが、まさに生産に適した土地なのです。

Producer: Citterio Citterios`s products have been made in the same way for 150 years, using fresh Italian meat and without any starter to accelerate the aging process. CITERRO`s slogan is “Nature is what makes the difference in products”. Citterio`s products are all made in the same factory where the original one was first produced. Their product line-up is being produced in different facilities. In order to create best quality products, each one is being processed in its territory of origin, where the most appropriate climate and conditions can be found.

トマト収穫
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